İkisi de henüz 10 yaşında... Çocukların kavgası kötü bitti

Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone OlKonya'da sınıf arkadaşı İ.Ç.'nin (10) boğazını sıktığı iddia edilen Y.T. (10) fenalaştı. Küçük çocuk yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor.
Olay, dün öğle saatlerinde Selçuklu ilçesi Kosova Mahallesi’ndeki Dikilitaş Sahip Ata İlkokulu’nda meydana geldi. Okulun 4’üncü sınıf öğrencilerinden Y.T. ile İ.Ç. arasında sınıfta tartışma çıktı. Bu sırada iddiaya göre İ.Ç.’nin boğazını sıktığı Y.T.’nin fenalaşarak yere yığıldığı öne sürüldü. Okul yönetimi durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Y.T.. gelen ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yoğun bakıma alınan Y.T.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.
DHA
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol