İstanbul'da korkunç kaza! Ayağı koptu

Güncelleme:

İstanbul Bayrampaşa'da bariyerlere çarpan otomobildeki sürücünün ayağı koptu.

Bayrampaşa O-3 Tem Bağlantı Yolu Aksaray istikametinde saat 01.30 sıralarında alkollü olduğu iddia edilen otomobil sürücüsü Tuncay Ç., seyir halinde giderken henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolu ayıran bariyerlere çarptı.

Çarpmanın etkisiyle Tuncay Ç. kullandığı otomobilde sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.

AYAĞI KOPTU
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilde sıkışan Tuncay Ç.'nin ayağının bilek kısmından koptuğunu belirledi. Polis ekipleri ikinci bir kaza yaşanmaması için yolu araç geçişine kapattı. Otomobilde sıkışan sürücü itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla bulunduğu yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Kaza sonrası sürücünün kopan ayağını da otomobilden alan sağlık ekipleri ağır yaralanan Ç.'ye ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Kazaya karışan otomobil çekici ile yoldan kaldırılırken, yolun temizlenmesinin ardından polis ekipleri araçların geçişine izin verdi. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.