İstanbul'da trafik magandası kamerada

Güncelleme:

İstanbul trafiğinde İETT otobüsünün şoförü ile tartışan bir kişi aracıyla İETT otobüsünün önünü kesip ortalığı birbirine kattı. O anlar saniye saniye kameralara yansdı.

Küçükçekmece'de İETT otobüsünün şoförü ile bir sürücü arasında yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Otobüsün önünü kesen sürücüye yolcular da tepki gösterdi. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, yolculardan bazılarının "Kapıyı aç dövelim şunu" dediği duyuldu. 

Olay,  Atatürk Mahallesi, Ergani Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, seyir halindeki İETT otobüsünün şoförü ile bir otomobil sürücüsü arasında yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Otobüsün önünü kesen sürücü, vatandaşlar tarafından sakinleştirilirken, otobüste bulunan yolcularda sürücüye tepki gösterdi. Cep telefonuna kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, otomobil sürücüsünün şoförün bulunduğu kısma gelerek cama vurdu, vatandaşların sürücüyü sakinleştirmeye çalıştıkları görülürken, otobüste bulunan yolcularında sürücüye tepki gösterdiği görüldü. Bir yolcunun, "Kapıyı aç dövelim şunu" dediği anlarda görüntülere yansıdı. 

DHA