İzmir'de kanlı pusu! 19 yaşındaki genci katlettiler

İzmir'de kanlı pusu! 19 yaşındaki genci katlettiler
Güncelleme:

İzmir'de bir grup önceden aralarında husumet olduğu öğrenilen motosikletli bir gence pusu kurup, öldürdü.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, bir grubun husumetli oldukları kişilere pusu kurması sonucu çıkan çatışmada, motosiklet ile kaçmaya çalışan M.A. (19) vuruldu. Ambulans ile hastaneye kaldırılan M.A., yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Olay, saat 00.30 sıralarında Osmangazi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, M.A. ve arkasında yolcu konumunda bulunan ve kimliği henüz öğrenilemeyen kişi motosikleti ile seyir halinde oldukları sırada, aralarında daha önceden husumet bulunan grup tarafından pusuya düşürüldü. İki grup arasında tabanca ile başlayan çatışmada, M.A. ve arkadaşı olay yerinden kaçmaya çalıştı. Pusu kuran grubun art arda açtığı ateş sonucunda, M.A.'ın koltuk altına mermi isabet etti. Motosikletin kontrolünü kaybeden M.A., bir evin kapısına çarptı, daha sonra da arkadaşı ile birlikte yola savruldu. M.A.'ın vurulduğunu gören arkadaşı mahalledekilere 'Kardeşim vuruldu, ambulans çağırın' diyerek olay yerinden kaçtı. Mahalle halkının durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan M.A.'ı alarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan M.A., yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. M.A.'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

OLAY YERİNDE DETAYLI İNCELEME

Öte yandan, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, polis ekipleri olay yerinde detaylı incelemelerde bulundu. Ekipler, olayı gerçekleştiren kişi veya kişilerin kimliklerinin belirlenmesi için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Polis ekiplerinin şüphelileri yakalamak için başlattıkları çalışmaları sürüyor.

DHA