İzmir’de keskin nişancı alarmı: Aylardır parka giren vuruluyor!

İzmir’de keskin nişancı alarmı: Aylardır parka giren vuruluyor!
Güncelleme:

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir parkta son 2 ayda 5 kişi ve 2 köpeğin kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahla vurulduğu ortaya çıkınca, şehirde keskin nişancı paniği yaşanmaya başlandı.

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde işyerinin önüne telefonla konuşmak için çıkan S.T. ne olduğunu anlamadan bacağından vuruldu. Neye uğradığını şaşıran S.T., aynı parkta iki ay içerisinde nereden geldiği belli olmayan ateş sonucu 5 kişi ile 1 köpeğin vurulduğunu ve bir köpeğin de hayatını kaybettiğini anlattı.

Egedesonsöz sitesinde yer alan habere göre; Karşıyaka Nergis Mahallesi’ndeki muhtarlığın yanında bulunan ve halk arasında ‘Korsan Park’ olarak bilinen parkta esrarengiz olaylar yaşanıyor. Son iki ay içerisinde parkın olduğu alanda nereden geldiği ve kimin yaptığı belli olmayan silahlı ateşleme olaylarının yaşandığı öğrenildi. Bu süreçte 5 kişi yaralanırken, bir köpek vuruldu, bir köpek de hayatını kaybetti.

Silahlı saldırıların son kurbanı ise 41 yaşındaki S.T. oldu. 16 Kasım günü parkın yakınında bulunan iş yerinin önüne telefonla konuşmak için çıkan S.T., uğradığı silahlı saldırıda yaralandı. Hastaneye kaldırılan S.T. tedavisinin ardından taburcu edildi.

S.T., olayın ardından saldırganlardan şikayetçi olmasının ardından aynı yerde benzeri biçimde yaralanan diğer 4 kişi de olayın duyulması üzerine bir araya geldi. Olay sonrası mağduriyet yaşayan yaralılar, Emniyet birimlerinden saldırganın bulunması için destek istedi.