Kağıtahne'de su baskını ! Hayvanlar telef oldu

Kağıtahne'de su baskını ! Hayvanlar telef oldu
Güncelleme:

Kağıthane'de yağış nedeniyle eskiden mandıra olarak kullanılan alanı su basması sonucu çok sayıda kümes hayvanı telef oldu.

Kağıthane Hamidiye Mahallesi'nde eskiden mandıra olarak kullanılan alan yoğun yağışın ardından sular altında kaldı. Vatandaşların kümes olarak kullandıkları yapıda çok sayıda kümes hayvanı telef oldu, bazıları kurtarıldı.

İstanbul'da dün akşam saatlerinde etkisini artıran yağmur Kağıthane Hamidiye Mahallesi'nde eskiden mandıra olarak kullanılan yapıların su altında kalmasına neden oldu. Sular altında kalan yapılarda çevre sakinlerinin beslediği kümes hayvanlarından bir çoğu telef oldu.

Kağıtahne'de su baskını ! Hayvanlar telef oldu - Resim : 1

Hayvanlarının telef olduğunu görenler suya girerek sağ kalan hayvanlarını dışarıya çıkardı. Su baskını nedeniyle onlarca kümes hayvanının telef olduğu belirtildi.

Kağıtahne'de su baskını ! Hayvanlar telef oldu - Resim : 2

İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ

Olay Kağıthane Harmantepe Mahallesi Doğu sokakta gece saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yoğun yağış nedeniyle istinat duvarının bir bölümü büyük bir gürültüyle çöktü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, ekipler çökmenin yaşandığı sokağı giriş ve çıkışlarına beton bariyerler koyarak araç ve yaya trafiğine kapattı. Ekiplerin çöken molozları kaldırmak için çalışmaları sürüyor.

Kağıtahne'de su baskını ! Hayvanlar telef oldu - Resim : 3

DHA