Kanser tedavisi gören oğlunu ziyarete gitti, evine hırsız girdi

Kanser tedavisi gören oğlunu ziyarete gitti, evine hırsız girdi
Güncelleme:

Kanser hastası oğlunun tedavisi için İstanbul’a giden engelli yaşlı adamın evine hırsız girdi.

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesindeki Bahçelievler Mahallesi'nde yaşayan 68 yaşındaki engelli Abdulkadir E., evinin kapısını kilitleyerek İstanbul’da kanser tedavisi gören 28 yaşındaki oğlu ile ona hastanede refakat eden eşini ziyarete gitti.

Yaklaşık 4 ay İstanbul’da kalan E., Ceylanpınar ilçesine geri döndü.

Gece saatlerinde evinin kapısını açan E., elektrik düğmelerinin yerinden söküldüğünü fark etti. El feneri ile evi kontrol eden E., şok bir manzara ile karşılaştı.

Ne var ne yoksa çalındı
Evin ortasında büyük bir delik olduğunu gören Abdulkadir E., toprak çatıyı destekleyen kalas dahil elektrik tesisatı, musluk, halı, kilim, yastık, yatak, yorgan, tencere, tava, tabak, tüp, buzdolabı motoru, çatal, bıçak ve kaşık gibi evde ne varsa çalındığını fark etti.

Tekerlekli sandalyesinin de çalındığını gören E., durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine giden polis ekipleri, hırsız ya da hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

"Tekerlekli sandalyemi bile çalmışlar"
İHA'nın haberine göre evde hiçbir şey kalmadığı için yatak ve yorgan olmadan soğukta yattığını söyleyen E., “Tedavi için oğlumun yanına gittim. Kapıyı kilitleyip gittim. Evimde ne varsa hepsini çalmışlar. Tekerlekli sandalyemi bile çalmışlar. Tencere, kap, kacak, fırın, ocak, terazi, battaniye, yorgan, kilim, halı, hiçbir şey bırakmamışlar. Sadece küçük bir tabak bırakmışlar. 10 gündür elektriksiz yatıp kalkıyorum, soğuktan donuyorum. Ne battaniye var, ne yorgan var, ne halı var, ne kilim var. Hiçbir şeyim kalmadı, Allah için bana yardım edin” diye konuştu.