Kayınvalideye 29 eşine 21 bıçak

Kayınvalideye 29 eşine 21 bıçak

Tartıştığı kayınvalidesini 29 kez, eşini ise 21 kez bıçaklayarak öldüren kişi intihar etti.

Ankara’da vahşi cinayet. Tartıştığı kayınvalidesini 29 kez, karısını da 21 kez bıçaklayarak öldüren emlakçı Y.A. daha sonra oturduğu apartmanın çatısından aşağıya atlayıp hayatına son verdi

Milliyet gazetesinden Sertaç JKoç'un haberine göre alınan tüm önlemlere rağmen bir türlü önlenemeyen kadın cinayetlerine yenileri eklenmeye devam ediyor. Ankara’da gayrimenkul alım satım işi yapan Y.A. adlı koca, 26 yaşındaki bir çocuk annesi hemşire eşi Rukiye A. ve kayınvalidesi Ümmü E.’yi vahşice öldürdü. Eşini 21, kayınvalidesini ise 29 yerinden bıçaklayan Y.A. daha sonra yaşadığı binanın çatısından atlayarak intihar etti. Olayın çiftin 4 yaşındaki çocuklarının gözleri önünde yaşandığı öğrenildi.

Milliyet’in aldığı bilgilere göre, gayrimenkul alım satım işleriyle uğraşan 32 yaşındaki Y.A. ile Rukiye A. bir süre önce Karapürçek semtindeki yeni bir apartman dairesine taşındı. Rukiye A.’nın annesi de Isparta’dan Ankara’ya gelerek, kızı, damadı ve torunu ile aynı evde yaşamaya başladı.
Ekmek bıçağıyla saldırdı

İddiaya göre, Y.A. ile kayınvalidesi arasında bir süredir yaşanan anlaşmazlık karı-koca arasında da geçimsizlik yaşanmasına neden oldu. Y.A. ile eşi ve kayınvalidesi ile arasında geçen çarşamba yeniden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Y.A. ekmek bıçağı ile eşi ve kayınvalidesine saldırdı. Y.A.’nın bıçak darbeleriyle eşi ve kayınvalidesi kanlar içinde yerde kaldı.

Y.A. daha sonra apartmanın çatısına çıkarak buradan aşağı atlayarak intihar etti. Evden gelen gürültüler üzerine komşular polise ihbarda bulundu. Eve gelen polis ekipleri kanlar içindeki Rukiye A. ve annesi Ümmü E. ile karşılaştı. Polislerin evde yaptığı araştırmada çiftin 4 yaşındaki oğullarını da diğer odada saklanırken buldu. Y.A.’nın cesedi ise apartman bahçesinde bulundu.

Yapılan ilk müdahalenin ardından vücudunun çeşitli yerlerine 21 bıçak darbesi alan hemşire Rukiye A.’nın olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşıldı. 29 bıçak darbesi alan kayınvalide ümmü E. ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Ankara eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın, çiftin 4 yaşındaki oğullarının gözleri önünde meydana geldiği, korkan küçük çocuğun diğer odaya kaçarak saklandığı anlaşıldı. Y.A. eşi Rukiye A. ve kayınvalidesi Ümmü E.’nin cesetleri yapılan otopsinin ardından toprağa verildi.