Kilis ve Reyhanlı'ya peş peşe roketli saldırı ! Yaralılar var...

Kilis ve Reyhanlı'ya peş peşe roketli saldırı ! Yaralılar var...
Güncelleme:

Suriye'nin Afrin kenti kırsalındaki terör örgütü mevzilerinden ateşlenen roketler Kilis ve Reyhanlı'ya isabet etti. Kilis'te bir lokantayı düşen roket nedeniyle yaralılar varken, Reyhanlı'ya düşen roket herhangi can kaybı ve yaralanmaya yol açmadı.

Suriye’nin Afrin kenti kırsalındaki terör örgütü mevzilerinden ateşlenen bir roket, Kilis kent merkezindeki Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan tarihi yapıdaki lokantaya düştü. Yaralıların bulunduğu belirtilen olay yerine ihbarla çok sayıda sağlık ve güvenlik görevlisi sevk edildi.

REYHANLI’YA ATILAN ROKET MEZARLIĞA DÜŞTÜ

Aynı dakikalarda Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki asri mezarlığa da Afrin’deki terör örgütü mevzilerinden ateşlenen bir roket düştü.

Türk Silahlı Kuvvvetleri’nin, Zeytin Dalı Harekatı’nı başlattığı Suriye’nin Afrin bölgesinde teröristler tarafından atılan bir roket Gültepe Mahallesi’ndeki Reyhanlı Asri Mezarlığı’na düştü. Bir mezarlığa isabet eden roket çukur açtı. Saldırıda herhangi can kaybı ve yaralanma olmadı.


Bölge sevk edilen ekipler olay yerinde inceleme başlattı. Roketin atıldığı bölgeye Türk Silahlı Kuvvetleri de füze ve obüslerle misliyle karşılık verdi.

Seçiniz...