Kıskanç eski eş dehşet saçtı: İş yerini silahla basıp ortalığı savaş alanına çevirdi

Güncelleme:

Adana'da bir kişi eski eşinin iş yerini pompalı tüfekle basıp ortalığı savaş alanına çevirdi.

Adana'da O.D. (35), eski eşi N.K.'yi (29), çalıştığı iş yerini basıp, pompalı tüfekle dizinden vurdu. Ağır yaralanan N.K. hastanede tedaviye alınırken, yakalanıp gözaltına alınan O.D. (35), tutuklandı.

 Olay, 16 Şubat'ta saat 12.00 sıralarında, Çukurova ilçesi Yüzüncüyıl Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Bulvarı'nda meydana geldi. O.D., pompalı tüfekle bir süre önce boşandığı N.K.'nin çalıştığı iş yerini bastı. O.D., başka biriyle ilişki yaşadığını iddia ettiği N.K.'yi tehditler savurup darbettikten sonra tüfekle dizinden vurarak kaçtı. O.D.'nin otomobiliyle iş yerine geldiği anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

 Çalışanların ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan N.K., ilk müdahalesinin ardından kentteki özel hastaneye kaldırıldı. Ameliyat edilen N.K.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu ve bacağının kesilme ihtimali olduğu belirtildi.

 Çukurova Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Sarıçam ilçesi Beyceli Mahallesi'ndeki akrabasının evinde saklandığı belirlenen O.D.'yi, operasyonla yakaladı. Polis merkezine götürülen O.D.'nin ifadesinde, bir anlık öfkeyle ateş ettiğini ve pişman olduğunu söylediği belirtildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen O.D., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. (DHA)

DHA