Kız öğrenci yurdunda feci ölüm! Genç kızın cesedini görünce fenalık geçirdiler

Güncelleme:

İstanbul Sarıyer'de özel bir kız öğrenci yurdunun terasından düşerek demir korkuluklara saplanan yabancı uyruklu genç kız, hayatını kaybetti. Somali uyruklu genç kızın cansız bedenini gören sağlık çalışanlarından biri fenalık geçirdi.

Sarıyer Ayazağa'da bulunan özel bir kız öğrenci yurdunda saat 07.00 sıralarında iddiaya göre Sabahattin Zaim Üniversitesi Rehberlik Psikolojik Danışmanlık öğrencisi Maha Ibrahim O. (24) bilinmeyen bir nedenle yurdun teras katından aşağı düştü.

KORKULUKLARA SAPLANDI
Yurdun demir korkuluklarına saplanan Somali uyruklu genç kız, feci şekilde can verdi. İhbar üzerine olay yerine polis, ambulans ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun uğraşlarına rağmen kızın cesedi korkuluklardan çıkarılamadı. Korkuluk demirleri kesilerek demirlikle beraber kızın cesedi ambulansa konuldu.

SAĞLIKÇILARDAN BİRİ FENALAŞTI
Olay yerinde müdahalede bulunan sağlık görevlilerinden biri ise fenalaştı. Sağlık görevlisine arkadaşları müdahale etti. Çevredeki vatandaşlar olayı şaşkınlıkla izlerken, yurttaki öğrencilerden bazıları ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Bazı öğrenciler de valizleriyle birlikte yurttan ayrıldı.

"DÜŞTÜĞÜNÜ SÖYLEDİLER"
Olayı duyan bir vatandaş, "Markete gidiyordum. Baktım, bir kalabalık var. 'Bu ne?' diye sordum. Yurttaki bir çocuğun düştüğünü söylediler" dedi. Genç kızın cesedi Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA