Köpeği araca bağlayıp sürükleyen cani kamerada

Güncelleme:

Gaziantep'te, hafif ticari aracın arkasına ip ile köpeği bağlayıp sürükleyen sürücü cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Korkunç olay, Gaziantep-Nizip karayolu üzerinde meydana geldi. Sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen hafif ticari aracın arkasında ip ile bağlanan köpeğin sürüklendiğini gören yoldaki diğer sürücüler yaşananları cep telefonu kamerası ile görüntüledi.

Sosyal medyada yayımlanan görüntülere vatandaşlar tepki gösterirken, güvenlik güçleri sürücünün belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

ARAÇ SAHİBİ YAKALANDI

Gaziantep'te, hafif ticari aracın arkasına bağladığı iple köpeği sürüklediği anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülenen aracın sürücüsü, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan aracın sahibi A.A.'nın ilk ifadesinde köpeğin ölü olduğunu ve boş bir alana götürmek için aracına iple bağlayarak sürüklediğini söylediği öğrenildi.

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, olaya ilişkin, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Vali Çeber, araç sahibi hakkında adli işlem başlatıldığını duyurduğu paylaşımında, "Sosyal medyada yer alan ilimizde bir köpeğin aracın arkasında sürüklendiği görüntülerle ilgili; araç sahibi tespit edilerek İl Jandarma Komutanlığımız tarafından 5199 Sayılı Kanun gereği adli işlem ivedi olarak başlatılmıştır. Bu tür görüntülerin tekrar etmemesini diliyorum" ifadelerini kullandı. 

DHA