Kreşteki dayakçı öğretmenlerin ifadeleri ortaya çıktı

Güncelleme:

Samsun'da özel kreşte öğrencilere şiddet uyguladıkları gerekçesiyle gözaltına alınan öğretmenlerin ifadeleri pes dedirtti.

Samsun'un Çarşamba ilçesindeki özel bir kreşte, öğrencileri terlikle dövdükleri suçlamasıyla gözaltına alındıktan sonra tutuklanan iki öğretmenin ifadeleri ortaya çıktı. Öğretmenlerden biri ifadesinde 'Vurdum ama korkutmadım' derken diğeri 'Korkuttum ama vurmadım' demiş...

'VURMADIM KORKUTTUM'

Milliyet'ten Musa Kesler'in haberine göre, Samsun'un Çarşamba ilçesinde meydana gelen olayda bir kreşte küçük yaştaki çocukların öğretmenleri tarafından terlikli şiddete maruz kaldıkları ortaya çıkmıştı. Güvenlik kameralarındaki görüntülerin izlenmesiyle anlaşılan olay büyük tepki çekmişti. Olaya ilişkin Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma devam ediyor. Zanlıların soruşturma aşamasında verdikleri ifadelerin detayları ortaya çıktı.

Öğretmenlerin ifadeleri şöyle:

'KORKUTMADIM VURDUM'

S.Ö(Öğretmen):'Çocuklara terlikle vurduğum için çok pişmanım. Amacım çocukları yaralamak değil; disipline etmekti. Velilerle halen irtibat halindeyim. Terlikle vurduğum doğrudur fakat hiçbir çocuğu korkutmadım' dedi.

G.Ş(Öğretmen): 'Ö.. hanımın çocuğuna veya diğer çocuklara karşı yaptığım korkutarak onları disipline etmektir. Yapmış olduğum eylemlerden dolayı çok pişmanım.'

Milliyet