O kadının görüntüleri ortaya çıktı !

O kadının görüntüleri ortaya çıktı !

İstanbul'da düzenlenen operasyonda öldürülen canlı bomba olmaya hazırlanan kadının evi böyle görüntülendi.

İstanbul'da bugün düzenlenen terör operasyonunda DHKP-C üyesi bir kadın polisle çatışmış, ölü olarak ele geçirlimişti.

Canlı bomba olmaya hazırlandığı iddia edilen kadının evinin görüntüleri ortaya çıktı. 
 
İddiaya göre, operasyon sırasında polis koçbaşıyla kapıyı kırmaya çalıştı. Bunun üzerine içeriden polise ateş açıldı. Çıkan çatışmada DHKP-C üyesi G.Ö. ölü olarak ele geçirildi.

catismanin-izleri-boyle-goruntulendi-5876442.jpeg
 
Olayın ardından olayın yaşandığı sokağın başları polis ekipleri tarafından şerit çekilerek kapatıldı.

Çevik kuvvet polisleri de sokağın başlarına gelerek “akrep” diye tabir edilen zırhlı araçlarla yolları kapatarak yoğun güvenlik önlemi aldı. Gösteri olasılığına karşı ise bir da TOMA hazır bekletildi. Olayın yaşandığı eve ise sağlık ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri geldi. Gelen ekipler cenaze üzerinde uzun bir süre inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından G.Ö.'nün cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Cenazenin gönderilmesinin ardından olay yeri inceleme ekipleri, evde uzun süre inceleme yaparak delil topladı.
 
Yaklaşık 5 saatlik incelemenin ardından ekipleri tamamen sokağı boşaltarak olay yerinden ayrıldı. Ekiplerin olay yerinden ayrılmasının ardından avukatlar, basın mensuplarıyla birlikte çatışmanın yaşandığı eve girdi. Yapılan incelemede yerde yoğun kan olduğu, salonun penceresinde ise 2 adet, duvar 1 adet, yan binaların penceresinde ve balkon kısımlarına da 3 adet kurşun isabet ettiği gözlendi.
 
Öte yandan, G.Ö.'nün saklanmak için aile evinde kaldığı, polis ekipleri tarafından tespit edilmesinin ardından da baskın yapıldığı iddia edildi. Bir süre sonra ev sahipleri eve gelerek, basın mensuplarına tepki gösterdi. Basın mensuplarının evi terk etmesinin ardından avukatlar ve diğerleri metre ile penceredeki kurşun izlerini ölçtü.