TEM'de korkunç kaza! Metrelerce sürüklenen motosikletli hayatını kaybetti

TEM'de korkunç kaza! Metrelerce sürüklenen motosikletli hayatını kaybetti
Güncelleme:

İstanbul Ümraniye TEM Otoyolu'nda motosiklet sürücüsü önce bariyerlere, daha sonra seyir halindeki otomobillere çarptı. Metrelerce sürüklenen sürücü olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza, saat 14.00 sıralarında Ümraniye TEM Otoyolu Edirne istikametinde meydan ageldi. İddiaya göre, lüks motosikletin sürücüsü Cem İ. (21) bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan motosiklet, önce bariyerlere daha sonra seyir halindeki otomobile arkadan çarptı.

METRELERCE SÜRÜKLENDİ
Çarpmanın şiddetiyle motosikletten düşen sürücü metrelerce sürüklendi. Kazayı gören diğer sürücüler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri, başka bir kazanın yaşanmaması için önlem aldı. Sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede sürücünün hayatını kaybettiğini belirledi. Sürücünün kullandığı kaskın ikiye bölündüğü görüldü. Cenaze yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

TRAFİK YOĞUNLUĞU YAŞANDI
Kaza nedeniyle Edirne istikametinde trafik yoğunluğu oluştu. Cenazenin kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü.