Yapı denetim müdürlüğünde ''cinsel ilişki rüşveti'' skandalı

Yapı denetim müdürlüğünde ''cinsel ilişki rüşveti'' skandalı
Güncelleme:

AK Partili belediyede bir yapı kontrol müdürünün yıkım kararı için bina sahibi kadına "ahlaksız teklifte bulunduğuna dair" video görüntüler gündeme bomba gibi düştü.

AK Partili Antalya Aksu Belediyesi'nden skandal bir iddia geldi. Ortaya çıkan görüntülerde belediyede Yapı Denetim Müdürü olarak çalışan bir kişinin bir bina yıkımı için bina sahibi olan yabancı uyruklu bir kadınla cinsel ilişki üzerinden rüşvet pazarlığı yaptığı anlar yer aldı.

Videoda N.A.'nın genç kadına binayı yıkmamak için 150 bin TL ödeme yapması gerektiğini söylediği duyulurken  kadının da “başka türlü bu parayı sıfırlayabilirsiniz” dediği duyuldu.

Ayrıca yine görüntülerde N.A.'nın "4 gecelik anlaşma"ya yönelik “Sen çok pahalıya geliyorsun” dediği, kadının ise “Ben en baştan söyledim” dediği kayıtlara geçti.

Görevden alındı

Ortaya çıkan görüntüler sonrasında Aksu Belediyesi N.A.'yı görevinden alarak belediye ile olan ilişiğini kesti. Belediyeden yapılan açıklamada, "Son günlerde bir belediye personelimizle ilgili bir takım iddialar ortaya atılmaktadır. Söz konusu personelin belediyemizle ilişiği kesilmiştir" denildi.