AFAD açıkladı: 2 ilde çalışmalar sonlandı

AFAD açıkladı: 2 ilde çalışmalar sonlandı
Güncelleme:

AFAD, Şanlıurfa ve Kilis'te arama kurtarma çalışmalarının tamamlandığını, ekiplerin diğer illere sevk edildiğini açıkladı.

Kahramanmaraş merkezli 9 saat arayla meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki 2 büyük depremle yerle bir olan 10 ilimizde zamana karşı yarışta umutlar yavaş yavaş tükenmeye başlarken AFAD, Şanlıurfa'da arama kurtarma çalışmalarının tamamlandığını duyurdu.

Ekiplerin diğer illere sevk edildiği belirtildi.

AFAD'dan yapılan açıklamada, "Ekiplerimiz, Şanlıurfa’da arama kurtarma çalışmalarını tamamlamıştır. Şanlıurfa'daki arama kurtarma Ekiplerimiz ivedilikle çalışmaların devam ettiği diğer illerimize sevk edilmiştir." denildi.

Depremin vurduğu Şanlıurfa'da şu ana kadar en az 170 kişi hayatını kaybetti, 2 binin üzerinde kişi ise yaralandı.

AFAD: KİLİS'TE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Saat 12.40 itibariyle AFAD'dan yapılan açıklamada, "Ekiplerimiz, Kilis'te arama kurtarma çalışmalarını tamamlamıştır. Kilis'teki arama kurtarma Ekiplerimiz ivedilikle çalışmaların devam ettiği diğer illere sevk edilmiştir." denildi.

ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Depremden etkilenen Kahramanmaraş, Gaziantep, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Malatya ve Elazığ'da ise arama kurtarma çalışmaları 4'üncü gününde devam ediyor.