Aşkını İlan Etmek İçin En İyi Yüzük Önerileri

Aşkını İlan Etmek İçin En İyi Yüzük Önerileri
Güncelleme:

Takılar kadınların en hassas noktaları ve onları etkilemenin belki de en doğru, en kolay yoludur.

Aşkını ilan ederken, doğum günlerinde, yıldönümlerinde kadınlar için en gözde hediyeler kuşkusuz pırlanta yüzüklerdir. Pırlanta yüzükler eklenen diğer değerli taşlarla eşsiz ve muhteşem bir renk halini alır. Bunlardan birisi de pırlanta zümrüt yüzük olduğu tartışılmaz bir gerçektir. 

Pırlanta Zümrüt Yüzük Nedir? 

Kadınları etkilemenin yolunun yüzükler olduğunu bahsetmiştik. Peki, bu değerli takılar da yüzük çeşitleri nelermiş birlikte bir göz atalım:

-Pırlanta yüzük 

-Pırlanta zümrüt yüzük 

-Tektaş yüzük 

-Üçtaş yüzük 

-Beş taş yüzük 

-Tam tur yüzük 

-Tria yüzük

Özel günlerde tercih edilen ve bilinen yüzük türleridir. Zümrüt yüzük nedir? Bakacak olursak. Zümrüt taşının göz alıcı yeşil rengine, eşsiz, zarafet ve şıklığına bir de pırlanta taşının eklenmesiyle muhteşem bir tasarım ortaya çıkmaktadır. 

Pırlanta Zümrüt Yüzükler Ne İşe Yarar? 

Pırlantalar özellikle aşkını itiraf etmede, evlilik teklifinde, doğum günlerinde, evlilik yıldönümlerinde tercih edilir. Özellikle üçtaş pırlantaları sevdiklerinize doğum günü hediyesi olarak tercih edebilirsiniz. Evliliğin üçüncü yılında Tria pırlanta, evlilik teklifinde pırlanta alyans ya da tektaş alyans tercih edilir. 

Pırlanta zümrüt yüzük ise şık ve klasik zarafetin simgesi olarak düşünen kadınların tercihidir. Zümrüt’ün cazibeli yeşil tonu bir de pırlanta ile birleşince güzellik daha anlam kazanıyor. Zümrüt taşıyla yapılan çeşitli tarzda modeller olup kesimleri ile oldukça dikkat çekicidir.

Damla, kare ve kalp şeklinde zümrüt taşından oluşan, onun etrafına döşenmiş pırlanta taşlarından oluşan yüzük çeşitleri vardır. Tabi bu modellerin dışında bazı firmalar kişiye özel tasarım modellerde üretmektedir. 

Zümrüt Yüzük Modelleri Nelerdir? 

Zümrüt Yüzük Modelleri köşeli kesim, damla kesim, kalp kesim, Asscher kesim pırlanta, baget pırlanta, oval kesim pırlanta, yastık kesim pırlanta vb. birçok özel isteğe göre göz alıcı çeşitte üretimi yapılmaktadır. Pırlanta da olduğu gibi zümrütlerde de değerini belirlemek için karatı önemlidir. Yani karatına göre her bütçeye göre fiyat değişmektedir. En saf ve göz alıcı pırlanta zümrüt yüzükler daha parlak ve dikkat çekicidir. 

Peki, Bu Yüzükleri Kimler Tercih Eder? 

Her pırlanta şeklinin manidar bir anlamı vardır. Ama hepsinin çıktığı tek nokta romantikliğin ve aşkın simgesi olmasıdır. Evlilik tekliflerinde, sevgililer gününde, doğum günlerinde, evlilik yıldönümlerinde özellikle tercih edilen pırlantalardan en çok tercih edilenler tek taş, oval, beş taş, tam turdur. 

Özel günler ve gecelerde, özel davetlerde ise en çok tercih edilen model olan pırlanta zümrüt yüzükler şıklığınızı ve zarafetinizi en üst düzeye çıkarır.

Karatı yüksek olan ve göz kamaştırıcı hoşluğuyla zümrüt yüzük modelleri içinde en çok tercih edilen model damla ve oval kesimdir. Bu eşsiz pırlantalara sahip olmak için star pırlantayı tercih edebilirsiniz. Star pırlantaya ulaşmak için https://www.starpirlanta.com.tr/ den ulaşabilirsiniz.

 

 

Etiketler pırlanta yüzük