Başkanla yasak aşk yaşadığı iddia edilen kadın: Çıplak fotoğraf bana ait ama...

Başkanla yasak aşk yaşadığı iddia edilen kadın: Çıplak fotoğraf bana ait ama...
Güncelleme:

Antalya'da ilçe belediye başkanı Halil Ö.'nün, yasak aşk yaşadığı iddia edilen makam şoförü Ahmet T.'nin eşi Sümeyra T., Whatsapp yazışmalarının montaj olduğunu savundu.

Antalya'da bir ilçenin belediye başkanı olan Halil Ö.'nün makam şoförü Ahmet T.'nin, noter tebligatlı istifasıyla ortaya çıkan yasak aşk iddiasında yeni detaylar ortaya çıktı. Gönderdiği öne sürülen çıplak fotoğrafla ilgili konuşan makam şoförünün eşi Sümeyra T., fotoğrafın kendisine ait olduğunu ancak Başkan Halil Ö.'ye göndermediğini belirtti.

GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
Ahmet T., 11 Nisan 2019'da nikâh masasına oturduğu eşi Sümeyra T. ile Başkan Halil Ö.'nün birlikte olduklarını iddia etmiş ve "Başkan nikâhımızı kıydı, beni makam şoförü yaptı. Bir süre sonra karımla birlikte olduğunu anladım" demişti. Ahmet T., Halil Ö.'nün eşine gönderdiği konumdaki bir binada buluştuklarını, bu durumu adresin çevresindeki kamera kayıtlarından tespit ettiğini de söylemişti. İşte o görüntüler dün ortaya çıktı.

Başkanla yasak aşk yaşadığı iddia edilen kadın: Çıplak fotoğraf bana ait ama... - Resim : 1

2 Haziran'da çekilen görüntülerde, buluşma adresine önce spor bir mont giyen Halil Ö.'nün özel aracıyla vardığı, ardından WhatsApp'tan konum attığı öne sürülen Sümeyra T.'nin taksiyle adrese geldiği görülüyor. Sümeyra T.'nin, uzun kapüşonlu bir pardösü giydiği ve sürekli cep telefonuyla görüşme yaptığı görüntülere yansıyor.

Başkanla yasak aşk yaşadığı iddia edilen kadın: Çıplak fotoğraf bana ait ama... - Resim : 2

"AHMET'İN YASAK İLİŞKİSİNİ TESPİT ETTİM"

Sabah'tan İbrahim Okumamış'ın ulaştığı Sümeyye T. ise iddiaları reddetti. Evlendikten sonra Ahmet T.'nin de bir kadınla yasak ilişkisini tespit ettiğini öne süren T., 7 ay önce boşanma davası açtığını söyledi. Ahmet T. ile evlendikten 3 ay sonra evde 3 telefon, 4 USB, hard disk ve bunlarda kayıtlı birçok mesaj ile ses kaydı yakaladığını iddia eden Sümeyra T., "Evli ve 2 kız annesi bir kadınla Ahmet'in yasak ilişkisini tespit ettim. Ne olduysa bundan sonra oldu. Bana kapandığını söyledi. Korkusundan bana sürekli baskı ve şiddet uygulamaya başladı. Boşanmak istedim ama kesinlikle boşanmayacağını söyledi. İşin içine siyasiler girdi ve olayın akışı değişti" iddialarında bulundu.

Başkanla yasak aşk yaşadığı iddia edilen kadın: Çıplak fotoğraf bana ait ama... - Resim : 3

"WHATSAPP FOTOMONTAJ, ÇIPLAK GÖRÜNTÜLER BANA AİT"
Ahmet T.'nin, Başkan Halil Ö.'den 1 milyon lira para istediğini duyduğunu da öne süren Sümeyra T., Whatsapp görüşmelerinin fotomontaj, çıplak fotoğrafın ise kendisine ait olduğunu ve eşi Ahmet T. ile "eğlence olsun" diye çektiklerini iddia etti.

Başkanla yasak aşk yaşadığı iddia edilen kadın: Çıplak fotoğraf bana ait ama... - Resim : 4

BAŞKANDAN SUÇ DUYURUSU: O YAZIŞMALAR HAYALİ
Halil Ö.'nün sözlü savunma için İYİ Parti tarafından Ankara'ya davet edildiği ileri sürülürken, avukatı Elmalı Cumhuriyet Savcılığı'na Ahmet T. hakkında iftira, özel hayatın gizliliğini ihlal, kişisel verilerin hukuka aykırı kullanılması ve hakaret iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Belediye başkanının yasak ilişki skandalında görüntüler ortaya çıktıBelediye başkanının yasak ilişki skandalında görüntüler ortaya çıktı

Yasak aşk yaşayan belediye başkanının mesajları ortaya çıktı: Erotik fotoğraf gönderYasak aşk yaşayan belediye başkanının mesajları ortaya çıktı: Erotik fotoğraf gönder

Eşinin, başkanla aşk yaşadığını iddia eden koca sessizliğini bozdu!Eşinin, başkanla aşk yaşadığını iddia eden koca sessizliğini bozdu!

Kocasını belediye başkanıyla aldattığı iddia edilen kadın konuştuKocasını belediye başkanıyla aldattığı iddia edilen kadın konuştu

Böylesi Brezilya dizilerinde yok! Belediye başkanının yasak aşk skandalı!Böylesi Brezilya dizilerinde yok! Belediye başkanının yasak aşk skandalı!