Bugün gazetesinden operasyon açıklaması

Bugün gazetesinden operasyon açıklaması

Polis baskını yapılan Bugün gazetesinden operasyon sonrası ilk açıklama geldi.

Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erhan Başyurt, İpek Medya Grubu'na polis eşliğinde baskın yapıldığını duyurdu.

Twitter hesabından açıklama yapan Başyurt, "İpek Medya Grubu'na polis eşliğinde gözdağı ve susturma operasyonu başladı. Holding merkezimize polis baskını yapıldı. Yazıklar olsun!. IŞİD'e silah sevkıyatını ortaya çıkardığımız gün medya ve grubumuza baskın" ifadesini kullandı.

NAZLI ILICAK'TAN TEPKİ

Bugün gazetesinden operasyonlara ilişkin açıklama yapan bir diğer isim de gazetenin yazarı Nazlı Ilıcak oldu. Ilıcak, "Fuat Avni ısrarla bunu yazıyordu. Türkiye'de köşeye sıkışmış bir iktidar, bir insan var. Ailesiyle ilgili çok ciddi iddialar var. Gözdağı vermeye çalışıyor. Zulüm ile abad olanın ahiri berbat olur" dedi.

Bugün televizyonuna telefonla bağlanan Ilıcak, şöyle devam etti:

"Herkese karşı böyle bir tavır var. Peş peşe şehit veriyoruz. Bunun sebebi de hesap vermeme içgüdüsü. Herkese zarar veriyor. Git gide oy oranları düşüyor. Sağlam duruş sergileyen medya grubuna da bir takım sudan iddialarla bir baskın düzenlendi. Zaman gazetesine de Samanyolu'na da bu tarz bir baskın denedi. Akın İpek'i tebrik etmek istiyorum. Bütün bu saldırı ve baskılara rağmen dimdik durmasını başardı."