Canlı yayında zam kavgası! Bağıra çağıra ''anlaştılar''

Güncelleme:

tv100 ekranlarında yayınlanan Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programında karşı karşıya gelen iki gazeteci Barış Yarkadaş ile Hacı Yakışıklı arasında geçim derdi tartışılırken yine yüksek gerilim yaşandı.

tv100.com yazarları Barış Yarkadaş, Hacı Yakışıklı, Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük; Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

İlgi ile takip edilen programda ekonomik hayat ve yeni asgari ücretin 8 bin 506 TL olması konuşuldu.

"Bir sütlacı 3 kişi 4 kişi yiyor"

Barış Yarkadaş, günlük yaşamında gençlerin ve insanların yaşadığı ekonomik zorlukları anlattı. Yarkadaş, “Vatandaşın durumunu kafede oturup görüyorum. Bir sütlacı 3 kişi 4 kişi yiyor” dedi.

 "Boş kafede göremiyorsun değil mi?"

Yarkadaş konuştuğu esnada araya giren Hacı Yakışıklı ise, “Boş kafede göremiyorsun değil mi Barış Yarkadaş. Bir boş AVM göremiyorsun değil mi? Niye bunları söylemiyorsun? Her şey kötü mü?” sözleriyle karşılık verdi.

Yarkadaş ise Yakışıklı’nın sözlerine sinirlenerek, “Sen kime ne anlatıyorsun? Vatandaşın yaşam kalitesini düşürdünüz. Lokantalar git gide porsiyonları küçültüyor. Asgari ücretli de asgari ücretli olmayan da zor durumda” ifadelerini kullandı.