Cumhurbaşkanı Erdoğan camide rahatsızlandı

Güncelleme:

Bayram namazı için Ataşehir Mimar Sinan Camii'ne giden Cumhurbaşkanı Erdoğan kısa süreli rahatsızlık geçirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kısa süreli bir rahatsızlık geçirdi. Kameraların karşısına geçen Erdoğan, şekere dayalı bir tansiyon dengesizliği yaşadığını ve kısa sürede toparlandığını söyledi.

Bayram namazı için İstanbul Ataşehir'deki Mimar Sinan Camisi'ne giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada kısa süreli bir rahatsızlık geçirdi.

Cami çıkışı gazetecilere açıklama yapan Erdoğan, şekere dayalı bir tansiyon dengesizliği yaşadığını ve kısa sürede toparlandığını söyledi.

Erdoğan şunları söyledi:

"Öncelikle Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum, tüm halkımın bayramını tebrik ediyorm. İslam dünyasının birliğine, beraberliğine özellikle de barışına vesile olmasını temenni ediyorum.

Şekere dayalı tansiyon dengesizliği geçirdik, hamdolsun kısa sürede toparlandık. Şu anda iyi bir konumdayım. Programımıza, saat 3’te parti tabanımızla Haliç Kongre Merkezi'nde yapacağımız bayramlaşma töreni ile devam edeceğiz..

Birliğimiz beraberliğimiz bizim için çok çok öneml. İslam dünyasının dini bayram olarak çok çok önemsediği bu bayramımız inşallah bir milat olacaktır. Temennimiz ve duamız, bununla birlikte Alem-i İslam'da yeni bir dönemin başlangıcına vesile olsun istiyoruz. Tüm islam dünyasında adeta bir parçalanma, bir bölünme havası estirmeye çalışanlar var. İnanıyorum ki bunlar Ramazan Bayramıyla birlkilte farklı bir uyanışa vesile olacaktır."

SAF TUTTUĞU ESNADA BAYGINLIK GEÇİRDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaşadığı rahatsızlıkla ilgili bazı ayrıntıları, NTV Muhabiri Yağız Şenkal şöyle aktardı:

"Cumnurbaşkanı Erdoğan, bayram namazı öncesi cemaatle saf tuttuğu esnada kısa süreli bir baygınlık geçirdi. Sağlık ekipleri olaya hemen müdahale etti. Sedye kullanıldı ve doktorlar müdahalede bulundu. Erdoğan olaydan yaklaşık 1,5 saat sonra kameraların karşısına geçti. Gazetecilerin yanına yürüyerek geldi ve şekere dayalı bir tansiyon dengesizliği yaşadığını söyledi..."

 

 

Seçiniz...