Feribotta iğrenç iddia ! Tecavüz suçlamasıyla gözaltı

Feribotta iğrenç iddia ! Tecavüz suçlamasıyla gözaltı
Güncelleme:

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde, Çanakkale'ye gezmeye götürdükleri Belarus uyruklu V.Z. (20) adlı kıza feribotta tecavüz etmeye kalkıştığı iddia edilen zanlı tutuklandı.

Şarköy'de yaşayan Belarus uyruklu V.Z. ile komşuları Selçuk Y. ve İ.E., üç gün önce otomobille Çanakkale'ye gezmeye gitti. Çanakkale'de alkol alıp, eğlenen 3 kişi, otomobilleriyle Şarköy'e dönmek için Çanakkale- Gelibolu feribotuna bindi. İddiaya göre, feribotta Selçuk Y. ile İ.E., genç kıza tecavüz etmeye kalkıştı. V.Z., iki kişiye karşı koyup, telefonla aradığı arkadaşı B.B.'den yardım istedi. B.B. de 155 Polis İmdat hattını arayarak durumu bildirdi. İhbarla harekete geçen Şarköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, feribottan çıkan otomobili Karadeğirmen kavşağında durdurdu. Polis, Selçuk Y. ve İ.E.'yi gözaltına aldı, V.Z. ile birlikte emniyete götürdü.

Belaruslu V.Z., ifadesinde, komşularının gezmek üzere kendisini Çanakkale'ye götürdüğünü, burada alkol alıp eğlendiklerini anlatarak, "Dönüş yolunda feribotta bana tecavüz etmeye kalkıştılar. Ben direnip, telefonla arkadaşımı arayarak yardım istedim" dedi. Emniyetteki soruşturmalarının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Selçuk Yılmaz tutuklanırken, İ.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.