FETÖ'nün ''14 Ağustos şifresi'' çözüldü

FETÖ'nün ''14 Ağustos şifresi'' çözüldü

FETÖ'cüler 15 Temmuz darbe girişiminde umduklarını bulamadı. Şimdi iddiaya göre ikinci plan devreye girecek. Konuşulan tarih 14 Temmuz. Peki 14 Temmuz'da ne olacak ?

FETÖ'ye yakın çevreler 14 Ağutos tarihine dikkat çekiyor. Kimileri ikinci bir 'kalkışma' bekliyor kimileri de 'başka hain planları vardır' diyor.

Aydınlık gazetesi çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi. Gazetenin haberine göre FETÖ'cülerin gerçekten 14 Ağustos için ciddi bir planı var. Ama tahmin edildiği gibi askeri alanda olmayacak. Darbe bu kez içeriden gelecek. Gazete söz konusu tarihte AK Parti içindeki FETÖ'cülerin istifalarını vermesinin beklendiğini yazdı. Kripto FETÖ'cülerin sayılarının 40'ın üzerinde olduğu ileri sürülüyor.  

Bu ekibin istifasıyla AK Parti TBMM’deki çoğunluğunu kaybedecek. Cemaat bu yolla Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’yi zor duruma sokarak durumunu kurtarmaya çalışacak.

Öte yandan Abdullah Gül ve Bülent Arınç’ın yakın çevresine “Üstümüze geliyorlar, bu işten başımız yanacak” dediği ifade edildi.

Gazetenin iddiasına göre Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın bu plandan haberi var. 

MÜTERCİMLER: AK PARTİ İÇİNDEKİ FETÖ'CÜLERİN SAYISI ÇOK YÜKSEK

Kumpas mağdurlarından olan eski asker Erol Mütercimler'e göre ise AK Parti içindeki kripto paralelcilerin sayısı tahmin edilenlerin çok üstünde.

Mütercimler “unutmayalım ki Bülent Ecevit bunların kaç tanesini milletvekili yaptı. Şu anda da CHP’nin içinde varlar. AKP’nin eğer doğru düzgün soruşturulursa siyasi yapısının yüzde 60’ı FETÖ’cü çıkacaktır. Yani bir şekilde ya onlara dokunmuş ya da doğrudan doğruya teması olmuş kişilerden bahsediyorum” dedi. 

Bekleyip göreceğiz. 

FETÖ'nün ''14 Ağustos şifresi'' çözüldü - Resim : 1

FETÖ'nün ''14 Ağustos şifresi'' çözüldü - Resim : 2