FETÖ'cüyü dövmesi yakalattı !

FETÖ'cüyü dövmesi yakalattı !
Güncelleme:

Kayseri'de FETÖ propagandası yaptığı gerekçesiyle yakalanan ve kolunda "Yurtta Sulh Konseyi" dövmesi yaptıran şüpheli tutuklandı.

Kayseri'de terör örgütü propagandası yaptığı gerekçesiyle  yakalanan ve koluna "Yurtta Sulh Konseyi" dövmesi yaptırdığı belirlenen şüpheli  tutuklandı.

Kayseri'de, sosyal medya hesabından Fetullahçı Terör  Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) propagandası yaptığı ve devlet  büyüklerine hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. 

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında,  sosyal medya hesabından FETÖ propagandası yaptığı gerekçesiyle polis ekiplerince  dün gözaltına alınan ve koluna "15 Temmuz 16", "TSK" ve Yurtta Sulh Konseyi"  yazılı dövmeler yaptırdığı tespit edilen Kaan Ayhan A'nın, emniyetteki işlemleri  tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

TEKEL bayisinde çalışan Kaan Ayhan A'nın, sosyal medya hesaplarından  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ne ve devlet  büyüklerine yönelik küfür ve hakaret içerikli paylaşımlar yaptığı da  belirlenmişti.

AA