Garanti'den "Görüntülü Kredi" Hizmeti

Garanti'den "Görüntülü Kredi" Hizmeti

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası, internette 4,5G teknolojisinin gelmesiyle müşterilerin rahatça kullanabileceği "Görüntülü Kredi" hizmeti sunmaya başladı....

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası, internette 4,5G teknolojisinin gelmesiyle müşterilerin rahatça kullanabileceği "Görüntülü Kredi" hizmeti sunmaya başladı.

Garanti Bankasından yapılan açıklamada, Görüntülü Kredi uygulaması, Cep Şubesi'nden kredi başvurusu yaparken aynı zamanda bir uzmanla yüz yüze görüşmek isteyen müşteriler için yeni bir yöntem oluyor.

Hafta içi 09.00-18.00 saatleri arasında verilen hizmetten yararlanmak isteyenler, uygulama sayesinde müşteri temsilcisiyle görüntülü konuşabiliyor. Böylece müşteriler kredi başvurusu yapma, sonucu sorgulama ve ürünlerle ilgili bilgi alma imkanı elde ediyor.

Müşteriler, uygulamada bulunan Kredi Başvurusu adımından Görüntülü Başvuru butonuna basarak Müşteri İlişkileri Yöneticisi ile görüntülü konuşma yapabiliyor. Müşteriler ayrıca, kredi tutarını Cep Şubesi'nden ilgili işlemleri yaparak hesaplarına geçirebiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, internetin hızlanmasını ve erişimin kolaylaşmasını sağlayan 4,5G teknolojisinin, video tabanlı ürün ve hizmetlere talebi artırdığını belirtti.

Garanti Bankası olarak, günlük hayatta ve dijital teknolojilerin her alanında müşterilerinin yanında olmak için çalıştıklarını vurgulayan Başer, şunları kaydetti:

"Cep Şubesi'ni kullanan müşterilerimizin bir danışmanla yüz yüze görüşmeye ihtiyacı duyabileceğini öngörüp, 4,5G teknolojisinden de yararlanarak Görüntülü Kredi hizmetimizi kullanıma sunduk. Böylece dijital platformlara insan dokunuşunu sağlıyor, hizmeti kişiye özel hale getiriyoruz. Yeni hizmetimiz sayesinde müşterilerimiz evlerinin rahatlığında istedikleri bilgilere şubedeymiş gibi ulaşırken, uzmanlarımız sayesinde tüm sorularına da kapsamlı yanıt buluyor."