Hatayspor Teknik Direktörü Toysal:

Hatayspor Teknik Direktörü Toysal:

"Kötü günlerin ardından yenilmemeyi öğrenen takım olduk"

HATAY (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Hatayspor'un teknik direktörü Bayram Toysal, takımının son 4 maçta ortaya koyduğu performanstan memnun kaldığını belirterek, "Kötü günlerin ardından yenilmemeyi öğrenen takım olduk" dedi.

Toysal, yardımcıları Hakan Çimen, Sedat Kutnu ve kaleci antrenörü Metin Aktaş ile bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, son 4 maçlık periyodu değerlendirdi ve gelecekle ilgili planlarını anlattı.

Sıkıntılı bir dönemde göreve geldiklerini belirten Toysal, şöyle konuştu:

"Bir teknik adam olarak takımımın son 4 maçta ortaya koyduğu performanstan memnunum. En azından kötü günlerin ardından yenilmemeyi öğrenen takım olduk. Hatayspor 4 maçtır yenilmiyor, sezon boyunca her maçta gol yiyen takım Anadolu Üsküdar ve Bayrampaşa maçlarını gol yemeden tamamlamadı. Bazı şeylerin değiştiğini görüyorum ama tüm istediklerinizi bir anda yapmanız mümkün değil. Spor kamuoyundan şunu istiyorum, bize biraz daha sabırlı ve hoşgörülü olsunlar. Hatayspor'un bulunduğu yerden bizde memnun değiliz, bunu düzeltmek için buradayız."

Teknik direktör Toysal, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın isteği doğrultusunda göreve davet edildiğini ifade ederek, "Daha önce de bu kulüpte ben çalışmayı arzu etmiştim olmamıştı. Daha sonra teklif geldi, o dönemde de ben başka bir kulüpte çalışıyordum. Kısmet bugüneymiş. Ben bu kulübün evladıyım, burada yetiştim, kendimi geliştirdim ve kariyerimi en iyi yerde tamamladım. Şu anda da teknik adam olarak buraya hizmet için geldim. Şunu açık yüreklilikle ifade etmek gerekirse, ben ve ekibim Hatayspor'a para için gelmedik. Yardımcılarım Türkiye'de isim yapmış değerli teknik adamlar. Sağ olsunlar bizleri kırmadılar, Hatayspor'a bir şeyler kazandırmak için buradalar" ifadelerini kullandı.

Öncelikli hedeflerinin bu sezon takımın kümede kalmasını sağlamak olduğuna dikkati çeken Toysal, Gökhan Zan'ın yakın zamanda Hatayspor'da sportif direktör olarak görev alacağını da sözlerine ekledi.