Hemşirenin burnunu ve kafa tasını kırıp serbest kalmıştı, yeniden gözaltında

Güncelleme:

Kocaeli'de dün bir hemşireye kafa atarak burnunun ve kafatasının kırılmasına neden olup, adli kontrolle serbest bırakılan hasta yakını, savcılık kararıyla yeniden gözaltına alındı.

Sağlık çalışanına şiddetin malesef son örneği Kocaeli'nde yaşanmıştı. 29 Temmuz günü saat 17.00 sıralarında, Kocaeli Gebze'de Fatih Devlet Hastanesi'nde meydana gelen saldırı sonrası saldırgan adli denetim şartıyla serbest kalmıştı.

Acil servise ambulansla KOAH rahatsızlığı bulunan hasta getirildi. Hasta yakını ise müdahale eden doktor ve hemşirelere "Dilinde şişme var, diline müdahale edin" diyerek bağırdı. Bu sırada hastanın oğlu M.O., hemşire Ö.G.'e kafa attı. Diğer hasta yakınlarının müdahalesiyle Gürel, saldırgandan kurtuldu.

Kafatası ile burnunda kırıklar oluşan Ö.G., şikayetçi oldu. Gözaltına alınan M.O., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tedaviye alınan Ö.G., 1 hafta sonra ameliyat olacak.

Öte yandan savcılık, M.O. hakkında yakalama kararı çıkardı. Polis ekipleri, M.O.'u yeniden gözaltına aldı. Soruşturma sürüyor.