İbrahim Tatlıses'ten ''saray'' ve ''özel uçak'' eleştirilerine yanıt

İbrahim Tatlıses'ten ''saray'' ve ''özel uçak'' eleştirilerine yanıt
Güncelleme:

AK Parti Gençlik buluşmalarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik eden İbrahim Tatlıses, AK Parti iktidarına yönelik "saray ve özel uçak" eleştirilerine "Türkiye Cumhuriyeti her şeye layıktır" diyerek yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da Haliliye ilçesindeki İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Gençlik Buluşmaları" programına katıldı.

Gençlerle buluşmaya türkücü İbrahim Tatlıses ile gelen Erdoğan, program içerisinde Tatlıses’in şarkısına eşlik etti.

İbrahim Tatlıses, Erdoğan ve iktidara “Saray ve özel uçak” üzerinden gelen eleştirilere yanıt olarak, “Türkiye Cumhuriyeti her şeye layıktır” dedi.

Erdoğan'ı cezaevindeyken ziyaret ettiğini anlatan Tatlıses, "Bana, ‘İbrahim Bey, ben belediye başkanı oldum sadece İstanbul'a hizmet verebilirim, benim niyetim bu değil. Benim niyetin Türkiye Cumhuriyeti'ne hizmet vermek’ dedi" ifadesini kullandı.

HDP eski eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın “Seni başkan yaptırmayacağız” şeklindeki sözleri ile isim vermeden birilerinin “muhtar da olamaz” şeklindeki sözlerine gönderme yapan Tatlıses, "Başbakan oldu, Cumhurbaşkanı oldu, sonra da başkan oldu. Ne oldu hani başkan yapmazdınız? Sayın Cumhurbaşkanımız halk adamıdır, halk insanıdır. Halk adamı olduğu için başımın üstünde taşıyorum" şeklinde konuştu.

“Urfa onu çok sevip sayıyor” diyen Tatlıses, Urfalılara, "Bu seçimde sakın bizi yalnız bırakmayın" diye seslendi.