İletişim Başkanı Altun'dan dikkat çeken paylaşım: ''Başka hiçbir ülkede görmedim...''

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelen Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic’in "Başka hiçbir ülkede görmedim. Bu, onların devletine ve size olan sevgilerini gösteriyor" sözlerini paylaştı.

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, resmi temaslarda bulunmak üzere Türkiye'ye geldi. Vucic'i Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmi törenle karşıladı.

Karşılama esnasında şiddetli rüzgar, iki liderin yürüyeceği halıyı kaldırdı. Rüzgarın şiddetiyle havaya kalkan halı, kameraman, fotoğrafçılar ve görevliler tarafından anında düzeltildi.

 Vucic ise yaşanan bu andan etkilendi.

 "BAŞKA HİÇBİR ÜLKEDE GÖRMEDİM"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic’in dikkatini çeken anekdotu sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından paylaştı.

Altun, paylaşımında, “Sırbistan Cumhurbaşkanı Sayın Aleksandar Vucic: Başka hiçbir ülkede görmedim. Rüzgar halıları kaldırdığında baktım ki kameramanı, fotoğrafçısı sağına soluna bakmadan, kimseyi beklemeden el ele verip düzeltiyorlar. Bu, onların devletine ve size olan sevgilerini gösteriyor” ifadelerini kullandı.