İsmail Coşar'ın tabutunda dikkat çeken ''reklam'' detayı

Güncelleme:

Hain 15 Temmuz darbe girişiminde ilk selayı okuyan isim olan İsmail Coşar'ın Ankara Kocatepe Camisi'nden kalkan cenazesinde tabutun üzerinde yazan ifade dikkat çekti. Firma yetkilisi Haberler.com'a yaptığı açıklamada ise "Reklamcının hatası olabilir. Yapılan tamamıyla yanlış, etik değil" dedi.

İsmail Coşar, 15 Temmuz darbe gecesinde ilk selayı okuyan isimdi. Dün vefat eden Coşar Hoca'nın cenazesi bugün Ankara Kocatepe Camisi'nden kalktı. Cenazede kullanılan tabutun üzerinde yazan bir otomobil kiralama şirketinin web sitesi adresi ise objektiflere yansıdı. Konuyla ilgili Haberler.com'a konuşan firma yetkilisi "Reklamcının hatası olabilir. Yapılan tamamıyla yanlış, etik değil" dedi.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden hafız ve mevlithan İsmail Coşar ile eşi Sevim Coşar, son yolculuğuna uğurlandı. Coşar ve eşi için uzun süre görev yaptığı Kocatepe Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

TÖRENE DEVLETİN ZİRVESİ DE KATILDI

Törene, ailenin yakınlarının yanı sıra Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, Ankara Valisi Vasip Şahin, Eski TBMM Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, bazı milletvekilleri, bazı eski bakanlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Ekrem Keleş'in öğle namazını müteakip kıldırdığı cenaze namazının ardından Coşar ve eşinin cenazesi, törene katılan protokol üyeleri ile yakınlarının omuzlarında cenaze arabasına taşındı. Çiftin cenazesi daha sonra defnedilmek üzere Karşıyaka Mezarlığı'na götürüldü.

TABUTTA DİKKAT ÇEKEN WEB SİTESİ DETAYI

Cenaze töreninde çekilen fotoğraflarda İsmail Coşar'ın naaşının taşındığı tabutta bir otomotiv firmasının web sitesinin yer alması objektiflere yansıdı.

TABUTUN ÜSTÜNDE ADRES YAZMASI TEPKİ ÇEKTİ

Öte yandan o fotoğraf sosyal medyada paylaşılınca çok sayıda kullanıcı tepki gösterdi.

Seçiniz...