İstanbul'da yoğun sis ! Seferler iptal edildi

İstanbul'da yoğun sis ! Seferler iptal edildi

İstanbul'da yoğun sis nedeniyle hava ve deniz ulaşımı aksıyor. İDO ve Şehir Hatları tüm seferlerini iptal ettiğini duyurdu. THY ise Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan tüm seferlerini durdurdu.

İstanbul'da etkili olan sis nedeniyle deniz ve hava ulaşımında aksamalar yaşanıyor. Şehir Hatları tüm vapur seferlerini iptal etti. İDO tüm seferlerini, BUDO bazı seferlerini iptal ettiğini duyurdu. THY de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan tüm seferlerini durdurdu.

İstanbul'da dün bastıran sis, bu sabah da etkisini sürdürdü. Yoğun sis, hava ve deniz ulaşımını da olumsuz etkiledi. Görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle İDO ve İstanbul Şehir Hatları Vapurları seferleri iptal oldu. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan iniş kalkışlar durdurulurken, Atatürk Havalimanı'nda da bazı seferler iptal edildi. Vatandaşların, yoğun sis altında iş yerlerine gitmeye çalıştığı görüldü.

,oqjbcjthuemdk64yqex4qq.jpg

İstanbul Boğazı'nda etkili olan sis, kartpostallık görüntüler oluşturdu. Ortaköy'de yoğun sis nedeniyle Boğaz Köprüsü adeta kayboldu. Vatandaşlar ise sisle birlikte oluşan manzaranın tadını fotoğraf çekerek çıkarttı.

,i1dwmacs5kiqc2db5jt5ew.jpg

THY SEFERLERİ İPTAL

Türk Hava Yolları (THY), yoğun sis nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan tüm uçuşlarını durdurduğunu açıkladı.

Türk Hava Yolları Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, "İstanbul hava sahasında görülen yoğun sis nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı iniş ve kalkış seferlerimiz 1 Mart 2017 tarihi 07.00 saati itibariyle durdurulmuştur. Hava koşullarındaki iyileşmeye bağlı olarak seferlerimiz yeniden aktif hale gelecektir. Yolcularımızın seyahatlerinden önce uçuşları ile ilgili son durumu www.thy.com adresinden veya 4440849 numaralı çağrı merkezinden öğrenmelerini rica ederiz" denildi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğünden edinilen bilgiye göre ise İstanbul Atatürk Havalimanı'nda herhangi bir gecikme yaşanmıyor.

PEGASUS DA İPTAL ETTİ

Öte yandan Pegasus Hava Yolları'nın da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 30 seferini iptal ettiği öğrenildi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğünden edinilen bilgiye göre ise İstanbul Atatürk Havalimanı'nda herhangi bir gecikme yaşanmıyor.

VAPUR SEFERLERİ İPTAL

Şehir Hatları'ndan yapılan açıklamada tüm seferlerin iptal edildiği duyuruldu.

İDO TÜM SEFERLERİ İPTAL ETTİ

İDO, sis nedeniyle tüm iç hat deniz otobüsü ve araba vapuru seferlerini iptal etti.

BUDO'nun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Bursa (Mudanya)-İstanbul (Büyükçekmece) saat 08.30, Bursa (Mudanya)- İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas) saat 09.00, Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) saat 09.30 seferleri, hava muhalefeti nedeniyle yapılamadı.

BUDO'nun, İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) saat 10.45 seferi de aynı gerekçeyle programdan kaldırıldı.

Etiketler istanbul trafik Sabah Sis