İstanbullular, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne koştu

İstanbullular, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne koştu

Devlet erkanının katılımıyla ulaşıma açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü görmek isteyen İstanbullular, boğazın üçüncü gerdanlığına akın etti.

Devlet erkanının katılımıyla ulaşıma açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü görmek isteyen İstanbullular, boğazın üçüncü gerdanlığına akın etti. Sabırsızlıkla köprünün hizmete girmesini bekleyen vatandaşlar bol bol fotoğraf çekip, Selfie yaparken, bir vatandaş ise korkuluklara çıkarak müzik eşliğinde oynadı.

Dün akşam saatlerinde devlet erkanının katılımıyla trafiğe açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden araç geçişleri başladı. Boğazın üçüncü gerdanlığının ulaşıma açıldığını duyan vatandaşlar Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne akın etti. Köprüye gelen İstanbullular araçlarından inerek bol bol hatıra fotoğrafı çekti. Bazı vatandaşlar Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde Selfie yaparken bir vatandaş ise köprünün korkuluklarına çıkarak müzik eşliğinde oynadı. Vatandaşların Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün hizmete girmesinden dolayı duyduğu mutluluk görülmeye değerdi.

Mustafa Saka isimli bir vatandaş, "Olağanüstü. Çok mükemmel bir köprü olmuş. Gurur duyuyoruz. Emeği geçen herkesle gurur duyuyoruz" dedi.

"Karşı çıkanlar gelip görsünler"

Necdet Yiğit isimli bir vatandaş ise köprüyü çok beğendiğini belirterek, "Mükemmel bir eser olmuş. Köprü, yol medeniyet demektir. Karşı çıkanlar gelip görsünler. Son 15 senedir mükemmel eserler yapıldığını insanlar görsün" diye konuştu.

Yavuz Baş isimli bir vatandaş ise türkü eşliğinde oynayarak sevinç gösterisinde bulundu.

Yavuz Baş, "Çok mutluyuz. Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımızdan Allah razı olsun. 15 Temmuz aksamı vatan hainlerine bu vatanı yedirmedik. Türkiye'ye verdiği böyle büyük hizmetler için Allah razı olsun. Allah razı olsun Reis'ten. Reis çok yaşa" diye konuştu.

İHA