Kars Kent Konseyi’nce Atletizm Yarışması Düzenlendi

Kars Kent Konseyi’nce Atletizm Yarışması Düzenlendi

Kars Belediyesi, Kent Konseyi tarafından atletizm yarışması düzenlendi.

- Kars Belediyesi, Kent Konseyi tarafından atletizm yarışması düzenlendi.

Kent Konseyi Spor Komisyonu tarafından gerçekleştirilen 2’nci atletizm yarışması genç yarışmacılarına yoğun ilgi oldu.

Kars’ta sosyal aktivite ve sosyal sorumlulukları verine getiren ve birçok önemli çalışmalara başarı ile imza atan Kars Kent Konseyi çalışmalarına atletizm yarışması ile devam ediyor. Çekişmeli geçen yarışmalar sonunda dereceye giren sporcular sevinç yaşarken, dereceye giremeyen sporcularında üzgün olduğu gözlendi.

Her alanda olduğu gibi sportif faaliyetlerde spora ve sporcuya destek verdiklerini belirten Bozkuş; “Bir ülke gibi bir şehrinde kalkınmasında sporun vazgeçilmez en önemli unsurdur. Bu sporcularımız kentimizi gelecekte başarıyla temsil edeceklerdir. Şehrimizde yetişen sporculara ağırlık veren ve onları profesyonel zemine taşımak için çaba gösteren herkese destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kent Konseyi tarfıından düzenlenen atletizm yarışmalarında dereceye giren sporucuların ödüllerini Kars’ın başarılı AK Partili Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, verdi.

İki farklı kategoride gerçekleşen atletizm yarışmasına 14-20 yaş grubu arasında 30 sporcu katıldı. Yapılan yarışmalar sonucunda bayanlar bin 500 metrede ‘nci Ayfer Sonit, 2’nci Yağmur Geniş, 3’ncülüğü ise Neslihan Demirci aldı.

3 bin metre erkekler yarışmasında ise 1’nciliği İsmail Bağ alırken, 2. Fırat İşket, 3. Mahir Katkay oldu.

KARS KENT KONSEYİ’NCE ATLETİZM YARIŞMASI  DÜZENLENDİ

KARS KENT KONSEYİ’NCE ATLETİZM YARIŞMASI  DÜZENLENDİ

KARS KENT KONSEYİ’NCE ATLETİZM YARIŞMASI  DÜZENLENDİ