Köktaş: “Girişimcinin Her Zaman Yanında Olduk”

Köktaş: “Girişimcinin Her Zaman Yanında Olduk”

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Nilgün Şentürk’ün özel muayenehanesinin açılışını yaptı.

- AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Nilgün Şentürk’ün özel muayenehanesinin açılışını yaptı.

Açılış töreninden önce bir konuşma yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, özel işletmelerin artmasının öncelikle Samsun ekonomisine ardından da ülke ekonomisine büyük katkı sağladığını belirterek, “Özel işletmelerimizin açılması, ekonomik anlamda ilimize katma değer ve istihdam sağlaması bizleri çok mutlu ediyor. AK Parti iktidarı girişimciyi her zaman desteklemiş, kredi, hibe ve eğitim gibi bir takım destekler vererek, kalkınması ve daha fazla istihdam sağlaması için girişimcinin yanında olmuştur. Bugün de böyle güzel bir günde, burada açılışını yaptığımız kuruluşun ilimize hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Başkan Köktaş’a konuşması için teşekkür eden Prof. Dr. Nilgün Şentürk ise açılışa katılan protokol üyelerine ve arkadaşlarına da teşekkür ederek, “Uzmanlık alanım olan dermatoloji konusunda hastalarıma hizmet vereceğim bu muayenehanede ayrıca medikal estetik uygulamalar da yapacağım. Burada dermatolojiye bağlı olan hastalıkların içinde olan deri, tırnak, saç ve ağız da oluşan hastalıkların tedavisi, medikal estetik uygulamalarında ise dolgu, botoks ve lazer uygulamaları yapılabilecek” diye konuştu.

Açılışa ayrıca AK Parti Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli, Prof. Dr. Nilgün Şentürk’ün eşi ve Mediva Hastanesi Başhekimi Ahmet Şentürk ve meslektaşları katıldı.