Koronavirüs temizliği öldürdü!

Koronavirüs temizliği öldürdü!
Güncelleme:

Bursa'da koronavirüs korkusuyla sürekli temizlik yapan kadın, çamaşır suyu ve tuz ruhundan zehirlenerek hayatını kaybetti.

Merkez Yıldırım ilçesindeki Değirmenönü Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle evinden çıkmayarak izole bir hayat yaşayan evli ve 3 çocuk annesi Mukaddes Tunç, dezenfekte etmek için evini sürekli temizlemeye başladı. Temizlik sırasında çok fazla çamaşır suyu kullanan Tunç, tuz ruhunu da karıştırınca ortaya çıkan klorin gazını soluması sonucu fenalaşarak yere yığıldı. Mukaddes Tunç’un yerde hareketsiz yattığını gören ailesinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin evdeki ilk müdahalesinin ardından Kestel Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Tunç yapılan tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti.

Tunç’un cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otopsiden önce ilk olarak koronavirüs testinin yapılacağı, testin pozitif çıkması halinde ise kadının direkt olarak defnedileceği, negatif çıkması halinde ise otopsinin yapılacağı bilgisi paylaşıldı.
 
 
 

Seçiniz...