''Önce Sağlık'' Avcılar Belediyesi

''Önce Sağlık'' Avcılar Belediyesi

“Önce İnsan” sloganıyla hizmet veren Avcılar Belediyesi sunduğu ücretsiz sağlık hizmetleriyle fark yaratıyor.

Avcılar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, belediye personeline yönelik verdiği hizmetlerin dışında, ücretsiz diş tedavi hizmeti, cenaze ve defin işlemi, evde sağlık hizmeti, hasta nakil hizmeti, sağlık eğitimi ve semineri hizmetleri ile Avcılar halkına hizmet sunmaya devam ediyor.

Çok Yönlü Sağlık Hizmeti Sunuyoruz

Kendiside bir hekim olan ve “Önce İnsan” söylemiyle sağlıklı toplum, sağlıklı bir kent için  örnek projelere imza atan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Avcılar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün çok yönlü bir sağlık hizmeti sunduğunu belirterek; “Avcılar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğümüz, uzman personel kadrosu ile belediye personelimiz dışında, Avcılarlı hemşehrilerimize birçok alanda sağlık hizmeti sunuyor.  Sosyal Belediyecilik anlayışımız kapsamında sağlıklı bir yürüttüğümüz, ücretsiz diş tedavisi, cenaze ve defin işlemleri, evde sağlık hizmeti, hasta nakil hizmeti, sağlık eğitimi ve seminer hizmetlerimizle birlikte vatandaşlarımızın yaşadığı sağlık sorunlarını hafifletiyoruz” dedi.

Ücretsiz Diş Tedavi Hizmeti

Avcılar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz diş tedavi hizmeti verilmeye başlandı.  Ücretsiz olarak sunulan diş tedavi hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar Avcılar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün 444 6 989/2202 numaralı telefonunda randevu alabilirler.

Hasta ve Yaşlılara evde bakım hizmeti

Sağlık konusundaki örnek çalışmalarına devam eden Avcılar Belediyesi vatandaşların ayağına sağlık ulaştırmaya devam ediyor. Avcılar Belediye’sinin örnek hizmetlerinden biri olan Evde Muayene ve Sağlık Hizmeti ile yaşlı, engelli ve kimsesiz vatandaşların, muayene, pansuman, serum vb. sağlık hizmetleri evlerinde sunuyor.

7/24 365 Gün Defin ve Cenaze İşlemleri

Avcılar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü kadrosundaki görevli hekimler tarafından ilçe sınırları içerisinde vefat eden vatandaşlar için kesintisiz 7 gün 24 saat ve 365 gün yerinde otopsi yapılarak defin ruhsatı düzenleniyor.

Hasta Nakil Ambulansı ve Hasta Nakil İşlemleri

Avcılar halkına her alanda kaliteli sağlık hizmeti sunan Avcılar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, randevu talebinde bulunmuş yatalak ve kaza geçirmiş hastaları, hızlı, güvenli, hijyenik ve ücretsiz olarak sağlık kuruluşlarına hasta nakil ambulansları ile sevkini gerçekleştiriyor. Randevu ile talepte bulunan hastalar hasta nakil aracı ile sağlık personeli gözetiminde tedavi görecekleri kurumlara ulaştırılıyor. Yine acil müdahale gerektirmeyen hastalarında hastanelere nakilleri Avcılar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünce yapılıyor.

Önleyici Sağlık Anlayışıyla Eğitim ve Seminerler

Avcılar Belediyesi önleyici sağlık anlayışı çerçevesinde düzenlediği ve destek verdiği sağlık seminerlerine devam ediyor. “Hamilelik Okulu” ile anne adaylarının hamilelik süreçlerine profesyonel destek sunan Avcılar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, “Sağlıklı Yaşam Okulu” projesi kapsamında eğitim seminerlerine devam ediyor.

Personole Muayene, Küçük Müdahale ve Müşahede Hizmeti

Avcılar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü uzman kadrosuyla belediye personeline muayene, küçük müdahale ve müşahede hizmetlerini de sürdürüyor.

Avcılar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünü sunduğu hizmetler hakkında bilgi almak ve randevu talebinde bulunmak isteyen vatandaşlar 444 6 989 – Dahili 2200 telefon numarasına başvuruda bulunabilirler.

Başkanımızın Doktor Olması Bizim İçin Şans

Konu ile ilgili görüşlerini dile getiren vatandaşlar, “Sayın Başkanımızın hem kadın hem de doktor olması biz Avcılar Halkı için çok büyük bir şans. Başkanımız halkın sağlığına verdiği önemi ve çabayı görüyoruz.  Bizim için sunulan Ambulans ve hasta nakil aracı uygulaması, diş ünitesinde ücretsiz muayene ve evde bakım hizmetlerinden memnunuz.  Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dediler.