AK Parti'de iki kritik toplantı

AK Parti'de iki kritik toplantı
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçiş süreciyle ilgili toplantı gerçekleştirildi. AK Parti MYK ve MKYK toplantıları ise cuma günü yapılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçiş süreciyle ilgili değerlendirme toplantısı yapılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında 12.15'te başlayan toplantı, İstanbul Tarabya'daki Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde gerçekleşiyor. 

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçiş süreciyle ilgili değerlendirme toplantısına, Başbakan Binali Yıldırım, bazı bakanlar ve bürokratlar katılıyor.

Dün akşam saatlerinde Ankara'dan İstanbul'a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, önümüzdeki günlerde çalışamalarını burada sürdüreceği kaydedilmişti. 

MYK VE MKYK TOPLANTISI CUMA GÜNÜ

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ile Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) 29 Haziran Cuma günü Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, 24 Haziran'daki Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından, AK Parti MYK ve MKYK'nın ilk toplantıları 29 Haziran'da yapılacak.

Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantı, parti genel merkezinde gerçekleştirilecek.

DHA