Akşener hamlesini yaptı MHP karıştı !

Akşener hamlesini yaptı MHP karıştı !

MHP'de Meral Akşener, tüm İl Başlarına ve büyük kongre delegelerine mesaj atarak imza vermeye davet etti.

MHP'de muhalif cephede 'SMS' krizi yaşanıyor. Meral Akşener'in gönderdiği ortaya çıkan SMS, bloğu böldü. Akşener’in tüm İl Başkanları ve büyük kongre delegelerinin tamamını telefonla arayıp imza vermeye davet ettiği ve mücadelesine destek istediği öğrenildi.

MHP’yi olağanüstü tüzük kurultayına götürmek isteyen muhalif kanatta imza toplamak için büyük kongre delegelerine atılan cep telefonu mesajı “krize” yol açtı. SÖZCÜ, Genel Başkan adaylarından Koray Aydın ve Sinan Oğan cephesinde rahatsızlık yaratan o mesajın içeriğine ulaştı. Bin 232 kongre delegesine mesajın Meral Akşener tarafından gönderildiği belirlendi. Akşener’in delegelerden imza alınması konusunda diğer adaylarla ortak değil “bağımsız” hareket etme kararı aldığı bildirildi.

Akşener, İstanbul’da olağanüstü tüzük kurultayı toplanması çağrısı yapmasının ardından tüm delegelere özel iletişim bilgilerini de vererek şu mesajı attı:

“Değerli üst kurul delegesi ülküdaşım, bugün yaptığım basın toplantısı ile olağanüstü kurultay için delegelerimizden noter onaylı imza toplanması çalışmalarımızı başlattım. Yarından itibaren siz delege arkadaşlarımı şahsen arayacağım. Noter onaylı dilekçeler sizin tercih ettiğiniz aday adına ayrı ayrı toplanacaktır. Bilgilerinize sunarım”

HERKESİ ARADI

MHP Genel Başkanlığı’na adaylığını ilan eden eski Meclis Başkanvekili Meral Akşener tüzük kongresinin toplanması için kolları sıvadı. Akşener’in tüm İl Başkanları ve büyük kongre delegelerinin tamamını telefonla arayıp imza vermeye davet ettiği ve mücadelesine destek istediği öğrenildi.