Arena Sirki büyülüyor

Arena Sirki büyülüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Antalyalılarla buluşan Arena Sirki birbirinden ilginç ve renkli gösterileriyle izleyenleri büyülüyor.

Türkiye'nin en ünlü sirklerinden biri olan Arena Sirki, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Antalyalılarla buluştu. Cam Piramit yanına kurulan dev çadırda vatandaşları ağırlayan Arena Sirki nefes kesen gösterileriyle izleyenleri büyülüyor. Akrobatik şovlar ve birbirinden renkli özel gösterilerle keyifli ve eğlenceli saatler yaşatan sirke 10 yaş altı çocuklar ücretsiz girebiliyor. Antalyalıların yoğun ilgi gösterdiği Arena Sirki’nde, Moğol ve Ganalı akrobatların hareketli gösterilerinin yanı sıra, Kauçuk Kız'ın performansı dikkat çekiyor.

İLÇELERDE DE SİRK RÜZGARI ESECEK

15 Kasım'a kadar Cam Piramit alanında gösteri yapacak Arena Sirki, ardından ilçelere taşınacak. Sirk ilçe turnesi kapsamında ilk programını 19-20 Kasım’da, 13.00-15.00-17.00-19.00 seanslarıyla Kumluca Karatepe Stadı’nda gerçekleştirilecek. Bir sonraki gösterim ise 26-27 Kasım’da, aynı seanslarla Manavgat Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu’nda yapılacak.