Berat Albayrak'ın istifası Resmi Gazete'de yer almadı

Berat Albayrak'ın istifası Resmi Gazete'de yer almadı
Güncelleme:

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifası gündeme bomba gibi düştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifayı kabul edip etmeyeceği merak edilirken Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında, istifa ve görev değişikliğine dair bir bilgi yer almadı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın sosyal paylaşım sitesi Instagramı hesabından paylaştığı istifasının ardından gözler Resmi Gazete'nin 9 Kasım tarihli sayısına çevrildi.

Resmi kurumlardan Berat Albayrak'ın Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan istifasına ilişkin kesin bir açıklama yapılmazken gözlerin çevrildiği Resmi Gazete'nin 9 Kasım 2020 tarihli sayısında da istifa ya da kabine değişikliğine dair bir bilgi yer almadı.

Berat Albayrak'ın istifası Resmi Gazete'de yer almadı - Resim : 1

NE OLMUŞTU?
Bakan Albayrak'ın Instagram hesabından istifa ettiğine yönelik paylaşım yapılmıştı. Albayrak'ın paylaşımında "Yaklaşık beş yıldır sürdürdüğüm bakanlık görevime sağlık sorunlarım nedeniyle artık devam edememe kararı aldım. Bundan sonraki süreçte artık zamanımı uzun yıllardır zorunluluktan ötürü ihmal ettiğim ve bana desteğini hiçbir zaman esirgemeyen annem, babam, eşim ve çocuklarıma ayıracağım" ifadeleri kullanıldı.

Yandaş medya ''üç maymunu'' oynuyor!Yandaş medya ''üç maymunu'' oynuyor!

Albayrak’ın istifasında dikkat çeken Bülent Arınç ve Süleyman Soylu iddiasıAlbayrak’ın istifasında dikkat çeken Bülent Arınç ve Süleyman Soylu iddiası

Nagehan Alçı: ''İstifa doğru, Erdoğan kabul etmeyecek''Nagehan Alçı: ''İstifa doğru, Erdoğan kabul etmeyecek''

Ankara'da Berat Albayrak sessizliği... Tam 12 saat oldu!Ankara'da Berat Albayrak sessizliği... Tam 12 saat oldu!

Albayrak’ın istifası Türk Lirası ile Avrupa manşetlerinde!Albayrak’ın istifası Türk Lirası ile Avrupa manşetlerinde!

Berat Albayrak'ın istifasının ardından piyasalardan ilk tepkiBerat Albayrak'ın istifasının ardından piyasalardan ilk tepki

 

Seçiniz...