CHP'li isimden ''skandal'' ironi! Bu paylaşım sonrası istifa etti

CHP'li isimden ''skandal'' ironi! Bu paylaşım sonrası istifa etti
Güncelleme:

İzmir'de Buca Belediyesi'nin sosyal medyada zeytinyağı fiyatlarına dikkat çekmek için yaptığı paylaşım büyük tepki çekti. CHP'li isim "ironi yapmak istedim" diyerek CHP'den istifa etti.

Buca Belediye Meclisi CHP'li Meclis Üyesi, zeytinyağındaki fiyat artışına dikkat çekmek için sosyal medya hesabından kadın bedeni tasvir eder şekilde ifadeler kullanması tartışmalara neden oldu.

 

Sosyal medya hesabından kadın fotoğrafları kullanarak, "Şu sadeliğe, şu tada, şu duruşa, şu zerafete, bakar mısınız? İnsanın adeta çıtır çıtır yiyesi geliyor. Tavada yapacaksınız. Tavanın içerisine koyunca kısık ateşte çıtır çıtır ses getirecek. Adeta bir asalet timsali. Ona sahip olmak için neler vermezdim. Kıvrımları muhteşem. O şişenin içinde duruşundaki sadeliğe bakın. Bence Ayvalık yöresi zeytinyağı ve 0 asit. En az 100 TL'dir litresi. Gerçekten muhteşem değil mi? (Siz ne zannetmiştiniz ki?)" ifadelerini kullandı.

Bu paylaşım siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra sosyal medyada kullanıcıları tarafından büyük tepki görürken CHP'li isim partisinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı "31.03.2019 tarihinden itibaren yaklaşık 3 yıldır Millet İttifakının ortağı İYİ Parti listesinden girdiğim ittifakın devamı için CHP Meclis Üyesi olarak devam ettiğim ... Ve 3 yıldır güzel dostluklar edindiğim CHP üyeliğinden sürecin getirdiği sorumluluklar ve gördüğüm lüzum üzerine istifa etmiş bulunuyorum." açıklamasıyla duyurdu.

İşte o paylaşım ve istifa dilekçesi:

CHP'li isimden ''skandal'' ironi! Bu paylaşım sonrası istifa etti - Resim : 1

CHP'li isimden ''skandal'' ironi! Bu paylaşım sonrası istifa etti - Resim : 2