Çocuğa asit atan kişi yakalandı !

Çocuğa asit atan kişi yakalandı !

Ataşehir'de bir restoranda 3 yaşındaki çocuğun yüzüne asit atan kişi yakalandı.

Ataşehir'de ünlü bir lokantada 3 yaşındaki çocuğun üzerine asitli madde atılması olayı ile ilgili 2 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslardan birinin, ailenin yakını olan C.A. olduğu kaydedildi. İddiaya göre, C.A. asitli saldırıyı gerçekleştirirken, diğer şüpheli de gözcülük yaptı.

Ataşehir'de ünlü bir lokantada geçen cumartesi günü 3 yaşındaki çocuğun üzerine oyun alanında asitli madde atılmasıyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Olayın failinin, çocuğun annesi avukat Işıl G.'nin kızkardeşinin kocası C.A. olduğu ortaya çıktı. 

DAHA ÖNCE ÇALIŞANLAR TEŞHİS ETMİŞTİ

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturmada gözaltına alınan C.A.'nın, olayın ardından Cinayet Büro Amirliği'nde lokanta çalışanları tarafından teşhis edildiği, ancak delil olmadığı için bugüne kadar gözaltına alınmadığı belirtildi.

Polisin gerekli delilleri toplamasının ardından, savcılık talimatıyla C.A. akşam saatlerinde gözaltına alındı. Polisin C.A.'nın evinde arama yaptığı, sağlık kontrolü yapıldıktan sonra Cinayet Büro Amirliği'ne getirileceği öğrenildi.

Yetkililer, C.A.'nın ilk ifadesinde suçunu itiraf ettiğini, ancak olayın sebebi konusunda konuşmadığını belirtti.

Olayın nedeninin, Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılacak sorgunun ardından belli olması bekleniyor.