Dışişleri'nden UEFA'ya sert tepki
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone OlDışişleri Bakanlığı, UEFA'nın milli futbolcu Merih Demiral'a verdiği men cezasını esefle karşıladığını açıkladı.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, "UEFA tarafından A Milli Futbol Takımı oyuncumuz Merih Demiral'a iki maç müsabakalardan men cezası verilmesini esefle karşılıyoruz. Uluslararası spor karşılaşmaları toplumları ve ülkeleri birbirine yakınlaştırmak için tertip edilmektedir. Yurt içinde ve yurt dışındaki tüm vatandaşlarımızda derin bir hayal kırıklığı yaratan bu karar, bazı Avrupa ülkelerinde yabancılara karşı ön yargılı davranma eğiliminin giderek arttığı yönündeki değerlendirmeleri güçlendirmiştir" denildi.
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol
Ankara'dan UEFA'nın Merih Demiral kararına art arda tepkilerMilli Takım
Meral Akşener'den Merih Demiral açıklaması: ''Hayretle takip ediyorum''Politika
Merih Demiral Hollanda maçında oynayacak mı?Milli Takım
Merih Demiral'ın cezası belli olduMilli Takım