Erdoğan ve Bahçeli ortak miting yapacak mı ?

Erdoğan ve Bahçeli ortak miting yapacak mı ?
Güncelleme:

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Genel Başkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli'nin birlikte miting yapabileceğini söyledi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. MHP ile yaptıkları ittifaka değinen Kurtulmuş "Erdoğan ve Bahçeli yerel seçimde önemli bazı illerde ortak miting düzenleyebilir" dedi. Son anda bir değişiklik olmazsa; alınan kararla iki lider ilk kez bir ortak miting düzenlemiş olacak.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş CNNTÜRK'te Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı.

Kurtulmuş'un açıklamalarından satır başları şöyle:

ABD'YE TEPKİ!

Jeffrey'nin YPG açıklaması kabul edilemez. Bölgenin istikrarlı tek ülkesi Türkiye'dir. Trump ve Sayın Cumhurbaşkanımızın görüşmelerinde bu konularda görüşler bildirildi. ABD, YPG ile değil Türkiye ile işbirliği yapsın. Bölge halkına zulmeden bu terör örgütünün tasfiye edilmesi lazım. ABD bu işi nasıl çözeceğini biliyor. Menbiç özelinde de söz verildiği gibi bütünü PYD'den temizlenmelidir. Beklentimiz Kuzey Suriye'den PYD'nin çekilmesi.

Amerikan askerinin varlığı oradaki operasyonları zorlaştırıyor ama askerlerin bir an evvel oradan tahliye edilmesi gerekiyor.

Amerikalılardan siyasetçi olarak beklediğimiz FETÖ'ye karşı siyasi bir tavır almalarıdır. Siyasal bir tutum içerisine girmesi gerekiyor. Böyle bir tutum içine girerlerse geri aklan mahkemelerin işidir.

"ERDOĞAN VE BAHÇELİ ORTAK MİTİNG DÜZENLEYEBİLİR"

Aday tespit noktaları son noktaya geldi. büyükşehir üzerinde ise MHP ile ittifak görüşmesi yapıldı. Büyükşehirler üzerinde ilçeler üzerinde de çalışmalar yapıldı. liderler bir kez daha görüşerek son çerçeveyi çizerler. Bizim aday gösterdiğimiz yerden MHP, MHP'nin aday gösterdiği yerlerde ise biz destek vereceğiz.
Hangi ilde hangi aday koyacağı bellidir. ittifakın ruhuna uygun bir şekilde karşılıklı jestler yapılıyor. Ortak mitingler görebiliriz. Her iki liderin katıldığı mitingler olabilir. Bu da ittifakın toplam oylarına yansıyabilir diyorum.

İSTANBUL ADAYI

Bütçe görüşmeleri cuma günü bitiyor bundan sonra İstanbul ve diğer illerimizin adaylarını yaparız. İstanbul adayının bağımsız bir toplantıyı ile duyurulması olur.