Erdoğan'dan ''ucuz konut'' için yeni açıklama

Erdoğan'dan ''ucuz konut'' için yeni açıklama
Güncelleme:

AK Parti'nin 21'inci Kuruluş Yıl Dönümü Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, uygun fiyatlara ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için yeni bilgiler verdi.

AK Parti iktidarında yapılanları anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan TOKİ'nin sosyal konut projelerinden de söz etti. Erdoğan konuya ilişkin açıklamalarının ardından ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara seslendi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "TOKİ'den milletimiz konut almaya hazırsa evet, Bakanlık süratle bu konutları yapacak ve milletimizin satın almasına sunacağız. Bunu da biz yaparız" açıklamasında bulundu.

TOKİ tarafından yapılan sosyal konut projelerine ilişkin konuşan Erdoğan, "TOKİ kanalıyla ülkemize tam 1 milyon 170 bin konut ve işyeriyle beraber stadyum, hastane, okul öğrenci yurdu bulunan 25 bin sosyal eser kazandırdık.

Buradan ekranları başında bizi izleyen milletimize sesleniyorum, Toplu Konut İdaresi'nden milletimiz konut almaya hazırsa, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız olarak süratle bu konutları yapacak ve milletimizin satın almasına sunacağız" ifadelerini kullandı.