Eski CHP'li'den ağır sözler

Eski CHP'li'den ağır sözler

CHP'den istifa eden bağımsız milletvekili Özkes, Twitter üzerinden olay yaratacak sözler söyledi.

CHP'den istifa eden bağımsız milletvekili İhsan Özkes'in Twitter hesabında kendisini hedef alan mesajlara cevap verdi.

Bağımsız milletvekili İhsan Özkes'in Twitter hesabında bulunan paylaşımları silmesi üzerine çok sayıda CHP'li 'AK Parti'den aday olamadı tweetleri sildi' iddialarında bulundu. Bunun üzerine Özkes, tartışmalara nokta koyarak, "Bugün tam kurtuldum diye düşünürken bu defa da bak hiçbir yerden olamadın diye hakarete başladılar?. 15 yıl önce vefat eden, belki kemikleri bile toprak olmuş rahmetli anneciğime dahi ağza alınmayacak küfürler ettiler.Bunun üzerine tweetleri silmek istedim. CHP'den ayrıldığıma şükrediyorum" tepkisinde bulundu.

1442597085857.jpg

CHP'den istifa eden İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, resmi Twitter hesabında paylaştığı gün içinde silmesi üzerine yeni açtığı hesabından değerlendirmelerde bulundu.

İşte Özkes'in yaptığı açıklama:

"Bugün tam kurtuldum rahatladım diye düşünürken Partilerin adaylaşması bitince bu defa da bak hiçbir yerden olamadın diye hakarete başladılar. 15 yıl önce vefat eden, belki kemikleri bile toprak olmuş rahmetli anneciğime dahi ağza alınmayacak küfürler ettiler.; Bunun üzerine tweetleri silmek ve hesabımı kapatmak istedim, bu defa da bak aday olamadı, hesabı kapattı gibi haberler yaptılar.

Söylediklerimin arkasındayım

Ben, CHP'den ayrıldığıma ve bana bu küfürleri ve hakaretleri yapanlardan ayrıldığıma şükürler ediyorum. CHP'den ayrıldıktan sonra yaptıklarımın da ve söylediklerinin de arkasındayım. Devletin dirliği, milletim birliği ve vatanın bütünlüğü önemlidir yani söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Milletvekilliğini düşünseydim CHP'den ayrılmazdım. Benim için milletvekilliğinden çok daha önemli değerler vardır ki paha biçilemez."