Hakan Şükür'den flaş karar

Hakan Şükür'den flaş karar

Hakan Şükür medyadaki ‘tehdit’ iftiralarını yargıya taşıyor...

İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, yandaş medyada kendisi hakkında çıkan ‘paralel yapı tarafından tehdit edildiğine’ ilişkin haberleri yalanladı.

Avukatlarının, devletin desteği ile bu tür iftiraları yazan ve kendisine yönelik karalama kampanyası yürütenler hakkında gereken hukuki süreci başlattığını söyledi. Hakan Şükür, iddialarla ilgili yaptığı açıklamada, kendisine ne @fuatavni_f isimli internet fenomeninden ne de Hizmet Hareketi’ne mensup bir başkasından yapılan bir tehdit olmadığını dile getirdi. Şükür, “Böyle bir şey olabilir mi? Benim hayatım ortada. Bu yapılanlar bizim yaşanan hukuksuzluklar karşısındaki duruşumuzu itibarsızlaştırma gayretidir.” dedi.

Kendisi ile ilgili daha önce de “17 Aralık operasyonundaki paraları Hakan Şükür koydu.” iftirasında bulunulduğunu hatırlatan Şükür, paraların kimler tarafından faiziyle birlikte alındığının ortaya çıktığını belirtti. Yapılmaya çalışılanın algı operasyonlarının devamı olduğunu dile getiren Şükür, AKP içerisindeki vekillere kendisi üzerinden mesaj verilmek istendiğinin altını çizdi. Bağımsız vekil, “Tanınmış benim gibi milletvekilleri üzerinden parti içerisindeki vekillere ayrılırsanız ya da partinin yaptığı yanlışlara karşı sesinizi çıkarırsanız sizin de başınıza bu tür iftiralar gelir mesajıdır bu. Son dönemde ülkede birçok hukuksuzluk yaşanıyor. AKP’nin İsrail lobisine ödediği 65 milyon dolar, Bilal Erdoğan’ın gemileri, çözüm süreci ve son olarak da hukuku rafa kaldıran iç güvenlik paketi gibi konular milletin gözünden kaçırılmaya çalışılıyor.” ifadelerini kullandı. Hakan Şükür, iktidarın Meclis’te 17 Aralık sürecinden sonra çıkardığı kanunlarla kendilerine bir koruma kalkanı oluşturma gayreti içerisinde olduğunu vurguladı. Siyasetin geldiği noktaya millet adına üzüldüğünü söyledi.