Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Murat Karayılan montajlı video tepkisi

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Murat Karayılan montajlı video tepkisi
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul mitinginde de izlettirdiği eli kanlı bölücü terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Murat Karayılan'ın montajla yerleştirildiği video için Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'ndan çok sert bir tepki geldi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kısa bir süre kala Cumhurbaşkanlığı'na yeniden aday olan, Cumhurbaşkanı, Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz pazar günü İstanbul mitinginde kalabalığa izlettiği montajlı video ile ilgili tartışmalar büyüyor.

Erdoğan, eli kanlı bölücü terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Murat Karayılan'ın görüntülerinin montajla Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim videosuna eklendiği videoyu kalabalığa göstermiş ve büyük tepki çekmişti.

Erdoğan son olarak Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde gençlerle bir araya geldi. Montajlı görüntüyü gerçek gibi gösterdi.

Erdoğan, "Kılıçdaroğlu arkasına terör örgütünün başındaki adamı alıyor 'haydi' diyor o da 'haydi' diyor" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN SERT TEPKİ

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, o anlara çok sert tepki gösterdi.

CHP lideri, "Gençlere sesleniyorum. Utanmadan montajlı içeriklerle sizlere kara propaganda yapan biri var. Eşik işte buradadır. Halep oradaysa, arşın buradadır" ifadelerini kullandı.