Melek Mızrak Subaşı belediye başkan aday adaylığını açıkladı

Melek Mızrak Subaşı belediye başkan aday adaylığını açıkladı
Güncelleme:

Game of Thrones dizisindeki "Daenerys Targaryen"e olan benzerliği ile dikkat çeken CHP'li Bilecik Belediyesi Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı, düzenlediği basın toplantısı ile CHP'den belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

CHP'li Bilecik Belediyesi Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı, bir basın toplantısında CHP belediye başkan aday adaylığını duyurdu.

Subaşı, "2024 yerel seçimlerinde Bilecik yeniden Cumhuriyet Halk Partisi diyecek, yeniden temiz ve şeffaf belediyecilik diyecek. Bundan tüm kalbimle eminim" dedi.

Bu seçimi kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla hep birlikte kazanacaklarını ve ortak akılla yöneteceklerini vurgulayan Başkanvekili Subaşı, "Nasıl bugüne kadar halkla iç içeysek, hak günleri düzenleyip halkımızın sorunlarını yüz yüze ve anında çözdüysek, gencimize sahip çıkıp ancak yaşlılarımızı da unutmadan her zaman hatırlayıp vefamızı sunduysak yarın da aynı şekilde hep birlikte el ele bu şehrimizi ortak akıl ve katılımcılık esasıyla yönetmeye devam edeceğiz. Çok güzel bir ekibimiz var. Meclis üyeleri listemizle, ekibimizle halkın her kesimine hitap eden çok güzel ve en önemlisi halkımızla birlikte bir yol yürüyeceğiz.

 Halkımızla iç içe olmaktan korkanlara inat, fil dişi kulelerinden halkı aşağılamaya çalışanlara inat mütevazı hayatımız ve halkımız için çalışma aşkımızla yolumuza devam edeceğiz. Halkımızla yan yana yürümeye devam edeceğiz. Önceki dönemlerin marifetiyle yer etmiş 'Belediye başkanı ulaşılamazdır, belediye başkanına yaklaşamazdık' gibi algıları yıktık ve yıkmaya da devam edeceğiz. Hepimiz aynıyız ve hepimiz eşitiz. Bizler sizlere hizmet etmek için buradayız sizden kopmak için değil" diye konuştu.

Yaptığı paylaşımla gündem olmuştu

Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bilecik ziyaretinde dikkatleri üzerine çekti. Game Of Thrones dizisindeki Targaryen hanesi karakterine benzetilen siyasi isim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem olmuştu.

İşte sosyal medyada gündem olan Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı'nın o paylaşımı: